AKCIJA - Razstrupite vaše telo z očiščenjem zobnih oblog!

tl_files/ad-1.jpg

 

Zobne obloge predstavljajo največji vir škodljivih bakterij.

 

Čiščenje le-teh bistveno pripomore k dolgoročnemu zdravju vaših zob, ter zmanjša tveganje za razsoj bakterij po celotnem telesu.

 

Odstranjevanje oblog + konzultacija o zdravju Vaših zob = 70€

 

Ne čakajte! Ohranite vaše zdravje in zdravje vaših zob!

 

→ Naročite se na čiščenje zobnih oblog

 

 

Obloge so osnova za nastanek zobnega kamna. V vseh oblogah se zbirajo in organizirajo številne bakterije, ki za nas niso koristne. Z rednim ščetkanjem doma in strokovnim odstranjevanjem zobnih oblog in kamna motimo nemoten razvoj in kopičenje bakterij ter tako preprečujemo nastanek in razvoj parodontalne bolezni. Čiščenje zobnega kamna in odstranjevanje zobnih oblog je zobozdravnikovo delo, ki najbolj pripomore k vašemu ustnemu zdravju in zdravju nasploh.

 

V naših ustih in na jeziku stalno nastajajo obloge. Na zobeh sprva kot nevidne, nato očem vidne mehke obloge, ki jih imenujemo zobni plak in nato še zobni kamen – trde obloge. Za nastanek trdih zobnih oblog je dovolj 2–3 tedne slabe higiene.

 

Odstranjevanje vseh vrst oblog je primarna in hkrati najbolj preventivna funkcija, ki jo zobozdravnik lahko naredi. Mehke obloge predstavljajo odlično podlago za nastanek kariesa oz. zobne gnilobe, medtem ko trde obloge oz. zobni kamen predstavljajo podlago za nastanek in razvoj parodontalne bolezni oz. po domače parodontoze. Obloge na jeziku lahko predstavljajo vzrok slabega zadaha in hkrati služijo kot skladišče bakterij.

 

Osnovni način odstranjevanja vseh vrst zobnih oblog je s pomočjo ultrazvočnega inštrumenta ali posebnega peskalnika. Za obloge na jeziku se v trgovini kupi posebno strugalo za jezik in se čiščenje jezika izvaja doma.

 

Ustna votlina in v njej prisotne ustne obloge torej predstavljajo največji vir škodljivih bakterij.


Odstranjevanje trdih in mehkih oblog iz vaših zob, bistveno zmanjšujejo tveganje za razsoj bakterij po celotnem telesu.Akcija traja do 12.04.2016

Pojdi nazaj

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki