Meršol Dental, Alan Teo Meršol dr. dent. med. - Zobozdravnik Novo mesto

Meršol

Moja posebnost so predvsem in najprej preventivni ukrepi, od A do Ž – tisti, ki zares učinkujejo in preprečujejo izgubo zdravja vaših zob, okvaro nasmeha, padec samozavesti, krhanja zdravja in splošno negativno naravnanost, ker upoštevajo vašo individualnost in jo dopolnjujejo.

 

Če bi, zaradi spleta okoliščin, vendarle potrebovali umetne zobne izdelke, vam prav vse izdelke izdelamo skupaj – zobozdravnik in zobotehnik, z vami in za vas - kot ekipa. Priča ste "rojstvu" vaših zobnih izdelkov od začetka do vstavitve v vaša usta.

 

Tudi, ko so izdelki v vaših ustih, vas ne moremo pozabiti. Zavedamo se, da smo z vašimi zobmi in Vami v dolgoletni medsebojni povezanosti.

 

Želim, da me boste, po koncu obiskovanja in zaključku celostne terapije, potrebovali čim manj, vendar boste vseeno redno skrbeli za higijeno in vzdrževanje prejetih zobnih izdelkov.

K poslovnemu sodelovanju vabim mlada, sposobna in etična, zunanja sodelavca -
spec. parodontologije in spec.čeljustne ortopedije.


Predhodne večletne specialistične izkušnje niso pogoj.


Potrebno znanje nemškega, angleškega ali francoskega jezika.

Samostojno delo preko SPja.


Delo bo organizirano v prostorih naše samoplačniške ordinacije.


Zainteresirani kandidati, mi prosim pošljite e-mail na: mersol.dental@gmail.com

Trenutno ni dogodkov.

Zakaj izbrati nas izmed množice?

Zaradi vaše in naše individualnosti, ki se dopolnjujeta in vodita k istemu cilju.

 

Individualni pristop je nekaj neotipljivega in vendar globoko osebnega. Gre za odnos med zobozdravnikom in pacientom v obojestransko korist. Zobozdravnik je najprej človek, a hkrati veliko ve o zobozdravstvu, zdravju, morali in etiki. Pacient je človek, ki znanje zobozdravnika potrebuje in uporablja, ter vzpodbuja in nadgrajuje. Finančni motiv je za oba udeleženca sekundarnega pomena.


Z veseljem se bomo posvetili vašim željam, predebatirali vzroke vašega stanja in skupaj naredili načrt, ter na koncu ustvarili želeno stanje v vaših ustih ter tako poustvarili srečo in nasmeh na vašem in našem obrazu.

 

  • Bio-logično zobozdravstvo
  • Usposobim Vas, da zdravje vaših zob, ustnega zdravje in zdravja telesa resnično razumete in spremenite na bolje.
  • Ko zaradi spleta okoliščin vendarle potrebujete umetne zobne izdelke, Vam prav vse lahko izdelamo skupaj z zobotehnikom Janom, v naši hiši in pred vašimi očmi.
  • Brez čakalne dobe in skritih doplačil

Obloge so osnova za nastanek zobnega kamna. V vseh oblogah se zbirajo in organizirajo številne bakterije, ki za nas niso koristne. Z rednim ščetkanjem doma in strokovnim odstranjevanjem zobnih oblog in kamna motimo nemoten razvoj in kopičenje bakterij ter tako preprečujemo nastanek in razvoj parodontalne bolezni. Čiščenje zobnega kamna in odstranjevanje zobnih oblog je zobozdravnikovo delo, ki najbolj pripomore k vašemu ustnemu zdravju in zdravju nasploh.

Preberi več

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki